Albena

Plaja din Albena este una dintre cele mai bune plaje din Bulgaria. Nisipul mătăsos povestește copiilor povești despre numeroase aventuri și părinților – despre o odihnă binemeritată. Sunetul valurilor calde ale mării și soarele sclipitor mângâie simțurile și creează o experiență memorabilă. Plajele din Albena sunt 21 și se clasează printre cele mai bune din Bulgaria. Plaja are mai mult de 6 km lungime și până la 150 m lățime. Țărmul înclinat ușor, valurile calde și varietatea de sporturi nautice, atracții și locuri de joacă fac din plaja Albena un loc preferat pentru toată lumea. Oferă condiții minunate pentru vacanțele în familie cu copii, deoarece este una dintre cele mai curate plaje din Bulgaria. Desigur, este potrivit și pentru o vacanță cu prietenii. Aceasta este o stațiune pe litoral care are ceva pentru toată lumea.

Albena a fost distinsă cu eticheta ecologică Blue Flag pentru puritatea mării, a plajei și a teritoriului înconjurător. Aerul este clar și întineritor datorită conținutului ridicat de oxigen care vine din apropierea stațiunii de rezervația naturală Baltata.

Plaja din Albena este cunoscută pentru nisipul său fin și este iubită de părinți și adorată de copii. Nivelul mării coboară treptat cu o pantă ușoară, iar apa este curată, calmă și caldă, ajungând la o adâncime de cel mult 1,6 metri la o distanță de 100-150 de metri de țărm. Aerul răcoros, climatul blând și briza răcoritoare a mării sunt un adevărat tratament pentru cei care încearcă să evite căldura extremă – temperatura medie de vară în Albena este de aproximativ 25°C.

Wi-Fi

Când vrei să le transmiți salutări din vacanță celor dragi este important să rămâi conectat. De aceea, ai Wi-Fi gratuit oriunde te-ai afla în stațiune, pe plajă, la piscină sau în hotel. Serviciul este oferit doar pentru oaspeții cazați în hotelurile din Albena.

Oferte Albena all inclusive 2022. Cazare Albena ✓

Bibliotecă pe plajă

Prima bibliotecă de vacanță din Europa, cu acces gratuit pe plajă! Deschisă în 2013 în centrul stațiunii, oferă peste 6000 de titluri în peste 15 limbi, de la romane de dragoste, la memorii și literatură locală. Fă-ți timpul pe plajă mai distractiv cu o carte in mână

Șezlonguri și umbrele

Indiferent de hotelul din Albena pe care l-ai ales pentru vacanța ta, de fiecare dată când esți oaspetele nostru ai la dispoziție 2 șezlonguri și o umbrelă gratuite pe plajă. Între ele se afla zona libera unde puteti sa va instalatii propriile dotări pentru plajă.

Bucurați-vă de o zi cu amuzamente acvatice și distracție alimentată de adrenalină la Aquamania, clasat pe locul 8 în clasamentul TripAdvisor în Europa, în conformitate cu TripAdvisor. Plin de distracții variate pentru toate vârstele, Aquamania este adevăratul tărâm al magiei cu apă, cu o lungime egală cu cine terenuri de fotbal.

Proiectat și construit de „ARCHEON Architects and Engineers“ parcul este echipat cu tobogane de către ProSlide – liderul Canadian în industria parcurilor de distracții acvatice.

Rezervația naturală Baltata oferă posibilitatea unică de recreere si turism celor ce vizitează Albena. Rezervația are o lungime de 203.2 hectare in jurul văi râului Batovska. Unul dintre rarele locații in Europa unde combinația de frumusețe naturală, grija, efortul oamenilor și inspirația acestora a creat armonia perfectă a celor patru elemente: Focul – Soarele arzător și pasiunea serilor: Apă – căldura primitoare a Mării Negre: Aer – briza răcoroasă a veri: Pamânt – locația umbrită a pădurii Baltata.

Combinatia unica de mare, nisip, natura, liniste;

– Cea mai potrivita statiune pentru familii cu copii;

– Aproape de Romania (80 km de la Vama Veche);

– Una din cele mai bune plaje din Bulgaria: foarte curata, 6 km lungime, 150 m latime, nisip foarte fin, intrare lina in apa;

– Albena a primit certificarea Blue Flag pentru curatenia marii, a plajei si a teritoriului inconjurator;

de asemenea aerul este curat datorita rezervatiei naturale Baltata;

– Wi-fi gratuit in hoteluri, la piscina, in statiune, pe plaja;

– Sezlonguri si umbrele pe plaja gratuit incepand cu randul al 3-lea (primele 2 randuri contra cost);

– Zone libere: 50% din plaja;

– Facilitati pentru copii: locuri de joaca, programe de animatie, petreceri;

– Aqua park Aqua Mania: gratuit pentru turistii de la hotel Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Aqua Club + vile Aqua Club, Vita Park + vile Vita Park

– Albena este prima statiune europeana de sport: fotbal, tenis in aer liber si interior, echitatie, hochei de camp, volei pe plaja, yoga,

sporturi nautice (yachting, barci cu pedale, water jets, parasailing, windsurfing, ski pe apa, caiac-canoe, parapanta, banana, etc.);

– Peste 50% din fructele proaspete, legumele, sucul, vinul, mierea si carnea servite in restaurante provin din propriile exploatari agricole ale Albenei;

– Statiune ECO, grija pentru natura: premii pentru investitii durabile asupra mediului, folosirea energiei regenerabile, servicii durabile in hoteluri, etc.

– Parcare: zona verde 20 leva/ zi, zona albastra 10 leva/ zi, statia de autocare 5 leva/ zi;

– Toate hotelurile accepta animale de companie contra cost.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. You are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

© 2022 Teron Systems srl