Sunny beach

În Sunny Beach gasim cele mai ieftine vacante de pe intreg litoralul bulgaresc. In general, cand vorbim despre costul unei vacante in Bulgaria, vorbim despre cele mai mici costuri din Europa.

Daca sunteti in cautarea unor plaje frumoase din nisip , le veti gasi, cu siguranta in Sunny Beach. Daca sunteti in cautarea unor baruri sau cluburi cu specific irlandez, german sau olandez, toate acestea le veti gasi in Sunny Beach. Doriti restaurante cu specific traditional bulgaresc, italian, mediteraneean, grecesc sau libanez? Sunny Beach vi le ofera pe toate. Sunteti in cautarea unui cazinou in care sa va incercati norocul? Sunny Beach este alegerea voastra. Sunny Beach este cea mai mare dintre toate statiunile de pe coasta bulgara a Marii Negre, considerata una dintre statiunile pline  de viata, in care turistii britanici, irlandezi si cei olandezi petrec in stilul lor caracteristic laolalta. Traiesc fazele de fotbal din campionatele lor interne difuzate pe canalele de sport la maxim, in general traiesc la maxim clipele scurte de vacanta petrecute in Sunny Beach.

In Sunny Beach se gasesc cele mai multe unitati de cazare, pornind de la apartamente , studiouri, hoteluri de 3, 4 si 5 stele care dispun de aqua-park, o adevarata bucurie oferita copiilor.

Plaja se intinde pe o lungime de peste 8 kilometri. Nisipul fin si moale al plajei, din loc in loc cu dune de nisip, este perfect pentru placerea copiilor de a-si construi din el castele de nisip sau alte constructii de nisip imaginare. 

Fundul marii usor inclinat departe de plaja, ofera o zona mica de adancime, cu ape calme si calde,zona perfecta pentru familiile cu copii. Pe nisipurile fine, prietenoase, veti gasi sezlonguri si umbrele de soare intr-o ordine perfecta. Daca nu doriti sa inchiriati doua sezlonguri si o umbrela, atunci puteți sa va intindeti pe prosopul de plaja in zona libera, din spatele zonei amenajate cu umbrele si sezlonguri.

Sunny Beach are un sezon de vara destul de lung, care dureaza din luna mai pana in septembrie, cu aproximativ 300 de zile insorite pe an si temperaturi de vara , care in medie se afla undeva pe la 28 de grade Celsius. Stiati ca Sunny Beach beneficiaza de mai multe zile de soare pe an decat Miami Beach, Florida si Monaco?
Sunny Beach este considerate pe  bună dreptate  cea mai insorita plaja de pe litoralul Marii Negre.

Echitatie si carting pot fi gasite in partea de nord a statiunii Sunny Beach. Multe dintre hoteluri si operatorii din turism au propria lor cresa sau cluburi pentru copii cu personal pregatit pentru a avea grija de copii dumneavoastra. 

Sunny Beach este cu siguarnta o statiune de familie, iar copii se vor bucura de carusele, plimbari cu poneii si inotul in piscinele destinate exclusiv lor.
In cazul in care copii dumneavoastra sunt dornici pentru o partida de mini golf, incercati terenul de de mini golf din Sunny Beach cu cele 18 gauri, aflat chiar in fata hotelului Riu Helios Palace 4*.
Horrorwood, care se afla in fata hotelului Pirin, este o atractie turistica preferata de familiile cu copii, acestia fiind atrasi de fantomele si scheletele din casa.
Spiritul liber va gasi intotdeauna distractie si entuziasmul de care are nevoie in Sunny Beach.

Sunny Beach este presarata cu baruri si cluburi de noapte pentru doritori.

Cu cele aproximativ 150 de restaurante, Sunny Beach va  satisface orice dorinta culinara, iar copiii vor dori sa serveasca masa intr-unul dintre restaurantele tematice cu dinozauri, masini clasice sau cu alte fantome. In Sunny Beach exista si alte posibilitati de alimentatie, mult mai ieftine decat in restaurante, in cazul in care preferati sa va cazati in apartamente self catering, fara masa, insa cu chicineta, unde aveti posibilitatea de a va pregati singuri mancarea.

© 2022 Teron Systems srl